Вриједна донација КП „Водовод“ а.д. Градишка

Запосленима и пацијентима амбуланте породичне медицине у Турјаку већ дужи период проблем ствара вода која цури и кваси терен испод и око објеката амбуланте и апотеке.

Наиме, цијеви сеоског водовода који је спојен на локално врело („базен“) пролазе кроз двориште амбуланте. Услијед старости и дотрајалости цијеви често пуцају, те вода цури и натапа терен толико да су се у подножју објеката створиле локве.

На наш позив радници КП „Водовод“ а.д. Градишка су изашли на терен, снимили ситуацију и лоцирали проблеме. Затим су извршили ископ, замјену и премоштавање дотрајалих цијеви, те затрпавање терена, чиме су у потпуности ријешили вишегодишњи проблем.

Руководство КП „Водовод“ накнадно нас је обавијестило да ће ово предузеће сносити цјелокупне трошкове санације (утрошени материјал, ангажовање машина и радне снаге) као знак друштвене свијести и одговорности, а као подршку ЈЗУ „Дом здравља“ Градишка.

Овим путем се захваљујемо руководству и радницима КП „Водовод“ на ангажовању и вриједној донацији, те истичемо овај примјер добре праксе и сарадње јавних установа/предузећа чији је оснивач, односно већински акционар, Град Градишка.

администратор

информатичар ЈЗУ „Дом здравља“ Градишка