Здравствени радници из Градишке на „Медицинијади“ у Теслићу

На теренима Здравствено-туристичког центра „Бања Врућица“ у Теслићу у периоду од 30.8. до 2.9.2017. године одржани су XI спортски сусрети радника запослених у здравству. Организатор овогодишњих сусрета био је ЈЗУ Дом здравља Добој, а окупило се преко 700 учесника из 32 здравствене установе из Републике Српске.

Учесници су се такмичили у бројним дисциплинама као што су: мали фудбал, кошарка, одбојка, рукомет, стони тенис, тенис, куглање, шах, пикадо и навлачење конопца.

Као и претходних година и ове године су ЈЗУ Болница Градишка и ЈЗУ „Дом здравља“ Градишка имали своје представнике који су се такмичили у већини дисциплина, пружили одличне партије, те остварили запажене резултате.

Најбољи резултат остварила је женска одбојкашка екипа која је у јакој конкуренцији успјела да се избори за друго мјесто и у Градишку се врати са сребрним пехаром.

Велики је значај овакве манифестације за здравствене раднике јер поред тога што се такмиче, остварују спортске резултате и успјехе, они се прије свега друже, стварају нова и обнављају стара пријатељства, те размјењују искуства.

Више фотографија у галерији.

 

 

 

администратор

информатичар ЈЗУ „Дом здравља“ Градишка