Дом здравља на првом Сајму образовања и запошљавања Града Градишка

У организацији Градске управе, дана 13.12.2019. године, у просторијама ЈУ „Културни центар“ Градишка одржан је први Сајам образовања и запошљавања Града Градишка са циљем промоције, представљања и повезивања образовних институција, привредних субјеката и ученика завршних разреда основних и средњих школа града Градишка.

У првом дијелу Сајма представиле су се три градске средње школе: Гимназија, Средња стручна и техничка школа и Техничка школа Градишка и шест привредних субјеката из области металске, дрвопрерађивачке, текстилне и прехрамбене области.

Други дио Сајма био је изложбеног карактера, а међу излагачима били су и представници ЈЗУ „Дом зрдравља“ Градишка.

Изложбеним штандом жељели смо да свим заинтересованима представимо дјелатност, организацију и начин функционисања наше Установе. Чланови нашег тима су, презентацијом вјештина и промоцијом занимања из домена наше дјелатности, настојали да помогну, сугеришу и усмјере ученике завршних разреда како би у будућности што лакше одабрали одговарајуће занимање.

Такође, Сајам је био идеална прилика, за све оне који „не воле ићи доктору“, да провјере ниво шећера у крви и крвни притисак.

ЈЗУ „Дом здравља“ Градишка ће се увијек радо одазвати оваквим и сличним манифестацијама које имају за циљ унапређење образовања и запошљавања на подручју града Градишка.

администратор

информатичар ЈЗУ „Дом здравља“ Градишка