Министарка Јујић заједно са градоначелником Аџићем посјетила вакцинални центар Дома здравља Градишка

Министар управе и локалне самоуправе Сенка Јујић заједно са градоначелником   Градишке Зораном Аџићем посјетила је данас вакцинални центар ЈЗУ „Дом здравља“  Градишка на коме се врши масовна вакцинација грађана  против COVID-19.

Након разговора са директором наше Установе прим. др Весном Глувић – Челић и обиласка вакциналног пункта, Јујићева је рекла да је јако важно да се вакцинише што већи број грађана  јер се не зна шта доноси јесен.

„Позивам све грађане да се вакцинишу и на тај начин докажу да брину о свом здрављу и здрављу других“  рекла је она, те апеловала и на све запослене у управи и локалној самоуправи  да се вакцинишу.

Градоначелник Аџић је истакао да Дом здравља располаже са довољним дозама вакцина и овом приликом упутио позив за вакцинацију против COVID-19 грађанима Градишке.

„Позивам све грађане да дођу на вакцинацију, да буду одговорни и према себи и према другима“  рекао је Аџић и нагласио да морамо бити спремни за нове изазове и таласе, како би сачували своје здравље, а с друге стране и привредну активност што је основ за напредак, како Градишке тако и цијеле Републике Српске. Имунизацију без претходног заказивања настављамо према објављеном распореду, те апелујемо на све наше грађане да искористе повољну епидемиолошку ситуацију и вакцинишу се како бисмо заштитили и себе и цијело друштво од вируса корона.

администратор

информатичар ЈЗУ „Дом здравља“ Градишка